Amazon Children’s Day Riddles Quiz

Amazon Children’s Day Riddles Quiz: Win LEGO Star Wars Command Shuttle

Hey Guyz We Regularly post about Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers. Last time we published Amazon OnePlus 5T Quiz Contest. Now Amazon is back again with a new exciting contest to win Lego Star Wars command shuttle. Yes you heard it right now you can win Lego Star Wars command shuttle Free from Amazon in Amazon Children’s Day Riddles Quiz Contest for answering some interesting and simple questions. Participants who answer the Contest question correctly will be eligible to be the winners. To win easily in the Amazon Children’s Day Riddles Quiz contest we are adding some questions answer below to help you to win the contest without wasting more time.

Steps To Win in Amazon Children’s Day Riddles Quiz Contest

1. First of all Download Amazon App to enter in the contest

   Amazon App

2. Install, Open & Login or Signup into the app

3. You will see a “Win LEGO Products” contest banner

4. Click on the Banner & Start the quiz

5. You will get total 7 questions to answer. Total 16 Participants will be selected as winner randomly (Check Answers Below)

Amazon Children’s Day Riddles Quiz Answers

Q1. I can fly without a pilot, you’ll often find me in a bored classroom. What am I ?

Answer – Paper Plane

Q2. Balance me on one finger or many to take me for a spin. I can help with both, concentration and distraction. What am in?

Answer – Fidget Spinner

Q3. Yellow, orange and full of angles, I was a classroom favorite for the 90’s kids, what am I?

Answer – Geometry Box

Q4. With me, you can climb up a rung or slide down with a hiss. What am I?

Answer – Snake and Ladders

Q5. I have a Red Queen but no King. I have wood but no trees. What am I?

Answer – Carrom Board

Q6. Google paid me a tribute on its 50th anniversary and was in the ‘Everything Is Awesome’ cast? What am I?

Answer – Lego Bo

Q7. I was NOT one of your favorite characters from Tinkle comics. Who am I?

Answer – Jabba The Hutt

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 14th November from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 7 (seven) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 16 (Sixteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 16 (Sixteen) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Lego Kylo Ren’s Command Shuttle, Multi Color(hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • For More Details – Click Here

Join Our Facebook Group: Click Here

SHARE

Shubham Nagar is Author of TrickyTime.in who is young Blogger and Intermediate Student from state Uttar Pradesh! He Loved Blogging and currently he is Part Time Blogger Blogging at TrickyTime.in and writes regularly on Modern Technology, Gadgets, Learning and Earning Tricks!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

READER'S REPLIES

Currently there are no replies or comments...