Amazon Kindle 10th Anniversary Quiz Time

(All Answers) Amazon Kindle 10th Anniversary Quiz: Participate & Win Kindle E-Reader (22nd Nov)!!

Amazon is back with one new App Quiz or Contest. Amazon Treasure Hunt and Amazon OnePlus 5T Quiz got over recently. In this Amazon Quiz Time, you can win Kindle E-Reader absolutely free by just giving right answers to each question. Participate by Giving few question’s answers correctly to get a change or to be eligible to win Kindle E-reader. Well, there will be a total of 13 Winners from all the participants. So just give it a try. We are adding all the correct answers of Amazon Kindle Quiz. So check them below.

Amazon Kindle Quiz Answers

Steps to Participate in Amazon Kindle Quiz to Win Kindle E-Reader

1. First of all, Download or Update Amazon App to enter the contest:

   Amazon App

2. Install, Open & Login or Signup for the app with Amazon Account.

3. You will see an “Amazon Quiz Time – Win a Kindle E-reader” banner.

4. Click on the Banner & Start the quiz. There are total 10 questions to be answered correctly to enter this quiz or participate successfully or to be eligible to win Kindle E-reader.

5. So just answer each of the questions carefully and correctly. For our Readers, we are adding all the Correct Answers to Amazon Kindle Quiz or Answers for Amazon Quiz Time, just check them and participate easily.

Once you answer all the questions correctly, you will get a Congratulations Banner. That’s it. Now wait for the Winners announcement and if you are amongst the winners then you will receive free Kindle E-reader! 😉

 

Total Prizes and Winners – Kindle 10th Anniversary Quiz

  • Prize: Kindle E-reader
  • Total Winners: 13
  • One Winner wins All-new Kindle Oasis
    Kindle Oasis
    All-new Kindle Oasis
  • Remaining 12 Winners Wins Kindle Paperwhite
    Kindle Paperwhite
    Kindle Paperwhite
  • Winners Announcement by 15th December 2017.
  • The Prizes will be delivered to the winners on or before 05th January 2017

Amazon Kindle Quiz Answers – Quiz Time

Here are the correct answers to each question asked in Amazon Kindle 10th Anniversary Quiz. Just submit the given answers to participate successfully and become eligible to win Kindle E-reader.

Question 1: Kindle e-readers use actual ink particles and proprietary, hand-built fonts to create crisp text similar to what you see in a physical book.

Answer: True

Question 2: Which of these is NOT a feature of the All-New Kindle Oasis?

Answer: 3D PRINTING

Question 3: What is the display size of the All-New Kindle Oasis?

Answer: 7 inch

Question 4: What is the maximum on-device storage available on the All-New Kindle Oasis?

Answer: 32GB

Question 5: In which of these fantasy novel series does the character ‘Dobby’ appear?

Answer: Harry Potter

Question 6: Which of these offerings gives you unlimited access to over 1 million Kindle e-books across devices?

Answer: Kindle Unlimited

Question 7: Books in which of these languages are currently NOT supported on Kindle?

Answer: Dothraki

Question 8: Which of these is NOT a fictional language?

Answer: Frisian

Question 9: The Whispersync feature on the Kindle helps you synchronize the last page you read across devices and apps

Answer: True

Question 10: Which of these is NOT a genre of writing in books?

Answer: Metal

More Details of Amazon Kindle Quiz

  1. This Contest will commence on 22nd November from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 13 (Thirteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 13 (Thirteen) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. Of the declared winner(s) 1 winner will be eligible for winning a All-new Kindle Oasis and 12 winners will be eligible of winning Kindle Paperwhite each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TrickyTime Telegram Channel

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of