Amazon Quiz Time

Amazon Quiz Time: Answer & Win Rs 5000 Free Amazon Pay Balance: Hey Guyz, We Regularly post about Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers. Last time we published Amazon Huawei Nova 3 Quiz Answers. Now Amazon is back again with a new exciting contest to win Exciting Prizes Daily. Yes, you heard it right now Just answer some questions between 8AM – 12PM in Amazon Daily Quiz Time Contest. To easily play in the contest we are giving all answers asked in Amazon Daily Quiz.

Total Prizes and Winners

  • Total of 10 prizes that will be given under this contest
  • Prizes will be delivered to the winner on or before 30th November 2018

Steps to Win in Amazon Quiz Time Everyday

1. First of all, Download or Update Amazon App to enter the contest:

2. Install, Open & Login or Signup for a new account

3. You will see a “Answer & Win Rs 10,000 ” contest banner.

4. Click on the Banner & Start the quiz. You have to answer each question correctly to successfully participate and increase winning chances.

5. You will be asked total 5 Questions in Quiz contest. Check the answers added below to easily participate instantly.

Amazon Quiz Time Contest Answers (28 Sep 2018)

Question 1 Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?
Answer – Leaning Tower of Ibiza

Question 2 Which of these is the fastest animal?
Answer – Peregrine Falcon

Question 3 Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?
Answer – Mawsynram, Meghalaya

Question 4 What tea is named after a British prime minister?
Answer – Earl Grey

Question 5 On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed ____ years orbiting around the red planet.
Answer – 4

Amazon Quiz Time Contest Answers (27 Sep 2018)

Question 1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?
Answer- Nagaland

Question 2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?
Answer- Mars

Question 3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.
Answer- Ganymede

Question 4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?
Answer- Aurora borealis

Question 5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?
Answer- Amelia Earhart

Amazon Quiz Time Contest Answers (22 Sep 2018)

Question 1. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer – Akbar

Question 2. Which of these is NOT a style/genre of dance?

Answer – Tin-Tin

Question 3. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer – Mercury

Question 4. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

Question 5. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer – Bhanu Athaiya

Amazon Quiz Time Contest Answers (20 Sep 2018)

Question 1. What is the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer – Itanagar

Question 2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Question 3. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish

Question 4. The study if fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other?

Answer – Paleontology

Question 5. Which country recently launched Hydrogen powered train?

Answer – Germany

Amazon Quiz Time Contest Answers (17 Sep 2018)

Question 1. What is the ‘bokeh’ effect in photography?

Answer – An aesthetic blur produced in the out of focus parts of an image

Question 2. What is the medical term for the feeling you get when you scrape your nails across a chalkboard?

Answer – Haptodysphoria

Question 3. If you were hiking the Incan trail you would end up at ___?

Answer – Macchu Picchu

Question 4. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

Question 5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer – Mark Antony

Amazon Quiz Time Contest Answers (10 Sep 2018)

Question 1. Who was the first president of the USA?

Answer – George Washington

Question 2. Eugenics is the study of ___.

Answer – Altering human beings by changing genetics components

Question 3. Which invention is associated with the Wright brothers?

Answer – Aero Plane

Question 4. Which famous personality’s autobiography is titled ‘A Moveable Feast’ ?

Answer – Ernest Hemingway

Question 5. The Government of India recently provided first-ever financial support to which Indian sport for participation in England?

Answer – Kho kho

Amazon Quiz Time Contest Answers (6 Sep 2018)

Question 1.The ‘IOWave18’ is a multi-country mock exercise that started on September 4. Which natural calamity response does it simulate?

Answer – Tsunami

Question 2. Which continent is also a country?

Answer – Austrailia

Question 3. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer- Jupiter

Question 4. What is the largest living bird by wingspan?

Answer- The wandering Albatross

Question 5. The Government of India recently decided to observe which month as National Nutrition Month across the country to mark the fight against malnutrition?

Answer – September

Amazon Quiz Time Contest Answers (3 Sep 2018)

Question 1. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer – Aalam Ara

Question 2. What is the currency of Sweden?

Answer – Krona

Question 3. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Answer – Bull Fighter

Question 4. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer -Russia

Question 5. Which country hosted the 2018 Asian Games?

Answer – Indonesia

Amazon Quiz Time Contest Answers (30 Aug 2018)

Question 1. Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?

Answer -Javelin throw

Question 2. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?

Answer- Queen

Question 3. What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

Answer – Let the Buyer Beware

Question 4. The recently announced ____ Mission will be India’s first manned space flight, and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.

Answer – Gangayaan

Question 5. By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

Answer – Marilyn monroe

Amazon Quiz Time Contest Answers (27 Aug 2018)

Question 1. ‘World Mosquito Day’ is celebrated each year on 20th August

Ans – TRUE

Question 2. Who was the founder of the Bose Corporation?

Ans – Amar Bose

Question 3. Which state recently signed a pact with Tech Mahindra to establish India’s first Blockchain district?

Ans – Telangana

Question 4. Who was voted as ‘The most influential woman in history’ in the recent BBC History magazine poll?

Ans – Marie Curie

Question 5 – What kind of animal is the ‘flying fox’?

Ans – Bat

Amazon Quiz Time Contest Answers (22 Aug 2018)

Question 1. Which Indian sportsperson clinched India’s first Gold in the currently ongoing 18th Jakarta Asian Games 2018 on August 19?

Answer – Bajrang punia

Question 2. The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called ___.

Answer – Goth

Question 3. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True

Question 4. ‘In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay

Question 5. On which date was the ‘World Photography Day’ observed recently?

Answer – August 19

Amazon Quiz Time Winners

We are adding all the Amazon Contest Winners or Quiz Results in one separate post so check that post regularly. Click the link below.

Check Here: Amazon Contest Winners (Amazon Quiz Time Winners)

Terms & Conditions:

  • This Contest will commence on 27 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1(one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.10,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TrickyTime Telegram Channel

Shubham Nagar is Author of TrickyTime.in who is young Blogger and Intermediate Student from state Uttar Pradesh! He Loved Blogging and currently he is Part Time Blogger Blogging at TrickyTime.in and writes regularly on Modern Technology, Gadgets, Learning and Earning Tricks!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of