Amazon Realme Levels Quiz Answers: Participate & Win Realme Smartphone!! – After the Amazon OnePlus 6 Quiz, Now its time to participate in another Amazon quiz contest on 24th May 2018. Amazon is back with another quiz where you could win Realme Smartphone if you answer all questions correctly. Just check the details and participate in this Amazon Quiz i.e., Amazon Realme Level Quiz. We are also adding all the correct answers for Amazon Realme Levels Quiz Questions.

Amazon Realme Levels Quiz Answers

Amazon Realme Levels Quiz Details

  • Prize:  Realme Smartphone
  • Total Winners: 15
  • Total Questions: 9
  • Winners Announcement: 30th June 2018
  • Prizes Delivery: By 30th June 2018

Steps to Participate in Amazon Realme Levels Quiz Contest

  1. First of all, Download or Update Amazon App to enter the contest.
  2. Install, Open & Login or Sign up for the app with Amazon Account.
  3. You will see an “Amazon Realme Level Quiz” contest banner.
  4. Click on the Banner & Start the quiz. You have to answer each question correctly to successfully participate and increase winning chances.
  5. You will get total 9 questions in the quiz contest. Check the answers added below to easily participate instantly.

Amazon Realme Levels Quiz Contest Answers

Level 1:

Question 1 – What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer – 6GB + 128GB

Question 2 – How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer – 10,000

Question 3 – According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer – Kratos

Level 2:

Question 1 – A diamond, in its purest form, is made up of __.  Fill in the blank.

Answer – Carbon

Question 2 – Which of these is NOT a style of photography?

Answer – Butterfly Stroke

Question 3 – Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer – Time Travel

Level 3:

Question 1 – RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer – Artificial Intelligence

Question 2 – Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer – Saudi Arabia

Question 3 – AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second.

Answer – True

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 24th May 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 9 (nine) questions will be posted during the entire Contest Period, spread across 3 sections (“Levels”) each featuring 3 questions each.
  • Thereafter, if you answer all the 9 (nine) questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a coupon code to purchase a realme 1 device each for free OR get a realme 1 device delivered to the address provided at a later stage by the winner(s) (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TrickyTime Telegram Channel

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of