Amazon Festive Riddles Answers

Amazon Festive Riddles: Answer & Win 1 Year Free Shopping worth Rs 1,20,000 (All Answers Added)!!

Hey, Guyz We Regularly post about Amazon Quiz Contest & Amazon Quiz Answers. Last time we published Amazon Maggi Maze Contest and Amazon Treasure Hunt Answers. Now Amazon is back again with a new exciting contest to win 1 year’s Free Shopping. Yes, you read it right, now you will get Rs 10000 Amazon Pay Balance monthly until 1 year from the date of winning the prize from Amazon Festive Riddles Contest for answering some interesting and simple questions. Participants who answer the Contest question correctly will be eligible to be the winners.

To win easily in the Amazon Festive Riddles contest, we are adding all the question’s answers below. 😉

Steps To Win in Amazon Festive Riddles Contest

1. First of all Download Amazon App to enter in the contest.

   Android    iOS

2. Install, Open & Login/Sign up into the app.

3. You will see a “Festive Riddles Win 1 year’s free shopping” contest banner.

4. Click on the Banner & Start Amazon Festive Riddles Contest.

5. Now you have to answer some simple questions (Check Answers Below).

6. Total 10 Questions will be available to answer in the contest & 1 Participant will be selected as a winner. Answer all the Questions correctly in order to be eligible to be a winner. You can check the answers below.

Amazon Festive Riddles Answers

Q1. Spread me like a carpet if you must. If you step on me though I’ll turn to dust. What am I?

Answers – Rangoli

Q2. I have black and white teeth but am not a living thing. What am I?

Answers – Harmonium

Q3. I come after sea and rock, Epsom, bath & table. What am I?

Answers – Salt

Q4. I am made of sugar & soda but you shouldn’t eat me. I hiss & slither but I cannot eat you. What am I?

Answers – Snake (Firework)

Q5. I have a head, a tail but no legs. I travel widely. What am I?

Answers – Coin

Q6. I have a King & a Queen but am not a Kingdom. What am I?

Answers – A deck of cards

Q7. I am tall when I’m young. I’m short when I’m old. What am I?

Answers – Candle

Q8. Round & round but never off the ground. Who am I?

Answers – Chakri/Chakra/Zamin Chakkar

Q9. I am a kind of coat that can easily be put on when wet. What am I?

Answers – Paint

Q10. I appear everywhere except in the dark. What am I?

Answers – Light

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 27th September from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

TrickyTime Telegram Channel

Shubham Nagar is Author of TrickyTime.in who is young Blogger and Intermediate Student from state Uttar Pradesh! He Loved Blogging and currently he is Part Time Blogger Blogging at TrickyTime.in and writes regularly on Modern Technology, Gadgets, Learning and Earning Tricks!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of